♥ En Annan Del Av Verkligheten ♥

Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Isabella Gonzalez - 20 juni 2011 23:15

Jag har gått totalt nedåt nu i helvetet. Är jätte trött, har en blödning som inte vill stanna upp för ens ett tag o låta mig andas ut, känner mig väldigt skum i kroppen också för den delen. På onsdag ska jag till backen och fredag är det midsommar, jag vill absolut inte ligga jätte dålig då - så jag hoppas detta ger med sig. Måste få tag i gynekologen imorgon eftersom att hans ord va "om allt går som det ska, ska du inte få någon blödning nu", och se vad som hände! Finns det inget super piller som kan stoppa upp allting?! Min kompis tyckte dessutom att jag var febrig idag medans jag satt o skaka som jag frös...Är bara att hoppas på det bästa, värsta med allt det här är faktiskt att jag inte kan ta någon medicin så det försvinner. :/


För övrigt såg jag Teen Mom 2 idag.. har börjat följa upp dom varje måndag nu, men snälla. För typ varje tonårsföräldrar dom visat har alla slutat i seperation antingen innan eller efter barnets ankomst eller så lever dom tillsammans men bara bråkar hela tiden. Oavsett ålder ska man ta ansvar för konsevenserna, och göra det bästa för barnet. Pappor lämnar sina barn hur som helst sen kommer dom tillbaka när barnet är äldre osv. Jag blir bara rädd när jag ser sånt där...Kan man inte visa unga föräldrar som faktiskt är som vilken annan förälder som helst också? Som lever tillsammans eller i alla fall gör sitt bästa för barnet och som visar att man inte bara behöver vara en omogen 16 åring? Har förstått att dom här programmen ska skrämma upp andra jämnåriga att inte bli föräldrar för tidigt, men samtidigt sitter alla äldre bittra mammor och dömmer ut Alla unga föräldrar för att vissa missköter sig.

Visa mer mogna unga föräldrar också, TACK!  

 

Av Isabella Gonzalez - 20 juni 2011 00:43

STORT Grattis på min lillebrors Födelsedag!  

Idag blir du hela 11 år!

Syrran din älskar dig upp till himlen och tillbaka tusen gånger om och om igen. 


Gabriel, min ängel - du lever verkligen upp till ditt namn. Min bror jag kommer gå hand i hand med resten av vårt liv. När livet känns komplicerat är det underbart att få höra dig skratta, skämta och stoja runder! Älskar dig!  


 

Av Isabella Gonzalez - 20 juni 2011 00:29

Igår gjorde Markus min dag genom att komma hit!;) Han dök upp vid lunch, då jag o mamma hade gjort en kycklingsallad vi skulle luncha på.. senare stack mamma iväg, så vi skulle ladda med öl,cider och en bra film på kvällen! Som vanligt när jag & markus planerar nåt går det alltid åt pipan med minst en grej. Vi skulle lagat mat tillsammans, men orkade inte till slut, så det blev köpe-pizza.    Haha. Idag åkte han tyvärr hem, men nästa helg blir det midsommar firande ihop. :D


Imorgon kommer verkligheten ikapp mig. 09.00 ska jag på möte angående egen lägenhet sen blir det full rulle hela dagen... Träffa Michelle och vår prins Caspian, sen städa och fixa hemma, för att sedan alla gäster till brorsan ska komma på kvällen. :)


Dags att sova nu tror jag... Posshaj!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards